31/8-2020 var det igen dags för årsmöte i Vette Södra Älgsköttselområde. Sedan jaktsesongen 2019/2020 så har vi blivit kronskötselomrde, vilket innebär att det är visst antal djur i avskjutning på kronhjort också inom skötselområdet.

Vi sätter oss till bords och Ordförande för Södras sköttselområde Simon Hansson öppnar mötet. Val av Ordförande till mötet görs, vilket i år igen är Erland Lundqvist som ställer upp och sekreterare vals till Rolf Alexandersson och mötet sätter igång.

Det gås igenom årets tänkta avskjutning på både älg och kronhjort, hur inventeringarna sett ut, skötselområdets ekonomi, skötselområdets historia och vad som hänt under gångna året. Så är det val av ordförande för ett år, styrelseledamöter, styrelsesuppleant,  två revisorer och två revisorsuppleanter och valberedning. Det gås igenom yttligare några punkter och sedan stänger skötselområdets ordförande mötet och vi tackar Erland för att han ställt upp ännu ett år.

Som det flesta vet så kommer den obligatoriska "fikan" fram sedan bestående av Smörgåstårta, dricka och kaffe. Det äts och småpratas lite och sedan var denna möteskvällen till ända.